
Rødgrøt
Hva er bedre enn å avslutte en god sommermiddag med en deilig dessert fra da man var barn og sommeren varte evig. Rødgrøt er en av de gode, gamle klassikerne som dessverre har havnet litt i skyggen for de litt mer ekstravagante puddingene og fromasjene. Kanskje den rett og slett er for enkel, hvem vet? Men hva er galt med noe som enkelt å tilberede når det er deilig sommer ute?
6 dl vann
4 dl saft
1 dl eller 70 g potetmel
Farin etter smak
Bland alt sammen i kjelen før den settes over på svak varme. Rør hele tiden og la grøten få et oppkok, den må ikke koke. Hel den over i en bolle eller i porsjonsbeger og la den bli kald. Serveres med fløtemelk eller pisket krem.
Foto: Stavanger Aftenblad
Kjempeidé, Heidi. Dette skal jeg forsøke meg på :)
SvarSlettFlott Christine, fortell om hvordan det ble mottatt da.
SvarSlett