Meget persille hakkes fint, gis et lett opkok i lettsaltet vann. Ha i suppeterrinen to eggeplommer og et godt stykke smør, røres om, kokende kjøttkraft helles over. Tynne små ristede franskbrødskiver has oppi.
Må bare stille et sikkert dumt spørsmål... snakker vi her persille som i http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.julebygda.no/bilder/persille.jpg&imgrefurl=http://www.julebygda.no/index.cfm%3Ftmpl%3Dbutikk/produkt_view%26listeid%3D3167%26level%3D1%26kategori%3DFRUKT%2520OG%2520GR%25C3%2598NT%26prodid%3D1538&h=200&w=200&sz=50&tbnid=P752Qlx969__XM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/search%3Fq%3Dpersille%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=persille&hl=no&usg=__8qCtQ4W9nFRaGNUhirOmC6FWJEQ=&sa=X&ei=ZOZ6Ts7mK4rMsgb1wsHHDw&ved=0CCQQ9QEwCA
Eller kruspersille? (siden det er det du har bilde av)
Etter det jeg har klart å lese meg til så er det nok snakk om kruspersille, da det er den som har vært kjent i Norge lengst. Men jeg vil nå tro at begge deler vil fungere.
Må bare stille et sikkert dumt spørsmål... snakker vi her persille som i
SvarSletthttp://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.julebygda.no/bilder/persille.jpg&imgrefurl=http://www.julebygda.no/index.cfm%3Ftmpl%3Dbutikk/produkt_view%26listeid%3D3167%26level%3D1%26kategori%3DFRUKT%2520OG%2520GR%25C3%2598NT%26prodid%3D1538&h=200&w=200&sz=50&tbnid=P752Qlx969__XM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/search%3Fq%3Dpersille%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=persille&hl=no&usg=__8qCtQ4W9nFRaGNUhirOmC6FWJEQ=&sa=X&ei=ZOZ6Ts7mK4rMsgb1wsHHDw&ved=0CCQQ9QEwCA
Eller kruspersille? (siden det er det du har bilde av)
Etter det jeg har klart å lese meg til så er det nok snakk om kruspersille, da det er den som har vært kjent i Norge lengst. Men jeg vil nå tro at begge deler vil fungere.
SvarSlett