onsdag 21. september 2011

Mat for Mons - Persillesuppe


Meget persille hakkes fint, gis et lett opkok i lettsaltet vann. Ha i suppeterrinen to eggeplommer og et godt stykke smør, røres om, kokende kjøttkraft helles over. Tynne små ristede franskbrødskiver has oppi.

2 kommentarer:

  1. Må bare stille et sikkert dumt spørsmål... snakker vi her persille som i
    http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.julebygda.no/bilder/persille.jpg&imgrefurl=http://www.julebygda.no/index.cfm%3Ftmpl%3Dbutikk/produkt_view%26listeid%3D3167%26level%3D1%26kategori%3DFRUKT%2520OG%2520GR%25C3%2598NT%26prodid%3D1538&h=200&w=200&sz=50&tbnid=P752Qlx969__XM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/search%3Fq%3Dpersille%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=persille&hl=no&usg=__8qCtQ4W9nFRaGNUhirOmC6FWJEQ=&sa=X&ei=ZOZ6Ts7mK4rMsgb1wsHHDw&ved=0CCQQ9QEwCA

    Eller kruspersille? (siden det er det du har bilde av)

    SvarSlett
  2. Etter det jeg har klart å lese meg til så er det nok snakk om kruspersille, da det er den som har vært kjent i Norge lengst. Men jeg vil nå tro at begge deler vil fungere.

    SvarSlett